ZSOTA KERÉKPÁRTÚRA   |    Bemutatkozás   |    Korábbi Túráink   
  +36 30 206 2574      INFO@ZSOTAKEREKPARTURA.HU     


Részvételi feltételek

 

A Bike Holidasy Utazási Iroda által szervezett kerékpártúrákon minden résztvevő saját felelősségére vesz részt.

 

A résztvevő a kerékpártúrán a KRESZ szabályainak megfelelő állapotú kerékpárral vesz részt, és a túra ideje alatt betartja a KRESZ szabályait, valamint betartja és követi a túra vezetőinek az útmutatásait.

A túra ideje alatt a kerékpáros sisak viselete kötelező.

 

A résztvevő kijelenti, hogy általánosan jó egészségnek örvend és nincs olyan ismert betegsége vagy sérülése, ami gátolná vagy megakadályozná a kerékpártúrán való részvételben. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért. A Bike Holidays Utazási Iroda és túravezetői nem tehetők felelőssé abban az esetben, ha egy résztvevő általa előzetesen ismert egészségügyi problémájában a túra során romlás következik be.

 

A résztvevő kijelenti, hogy nem áll alkohol, vagy bódultságot, egyensúlyzavart előidéző szerek (gyógyszerek) hatása alatt. A kerékpártúra részvételi feltétele a megfelelő mozgáskoordináció, valamint a biztos kerékpározni tudás.

Minden résztvevő a kerékpártúrán saját felelősségére indul. Baleset esetén a Bike Holidays Utazási Iroda és túravezetői csak akkor tehetők felelőssé, ha bizonyítható a szervezők részéről a biztonsági előírások be nem tartása. Amennyiben egy résztvevő egészségi állapota, fizikális felkészültsége vagy felszerelése nem az adott túrának megfelelő, a túravezetőnek jogában áll – a résztvevő és a csoport egészségének és biztonságának védelme érdekében – a résztvevőt eltanácsolni a túrán való részvételtől. Egy ilyen döntés bármely résztvevő számára kötelező érvényű.

 

A résztvevő a túra során fokozottan ügyel a szemetelés elkerülésére, valamint a természet megóvására.

 

A túra útvonaláról nem tér le. Ha az előtte haladót nem látja, megáll, míg a záróember utoléri, vagy vissza nem jönnek érte, tudomásul veszi, hogy az útvonalon várakozót gyorsabb és könnyebb megtalálni, mint a csellengőt. A túrán a túravezető által diktált tempót elfogadja, az általa meghatározott menetrendet betartja, egyéni útvonalat a túrán való részvétel alatt nem választ.

 

A résztvevő kijelenti, hogy a választott kerékpártúra részletes kiírását, részvételi szabályait elolvasta, azt magára teljes mertekben érvényesnek tekinti, a túra alól kizáró okot nem talál.

 

Jelentkezés egy túrára

 

Túráinkat a PROGRAMOK menüpont alatt találod. Nézd át egész éves kínálatunkat. Ha a részletes túraprogram elolvasása után találtál olyan túrát, amin szívesen részt vennél-részt vennétek, akkor töltsd ki az adott program alján található JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT, majd kattints a JELENTKEZÉSI ADATOK ELKÜLDÉSE gombra.

 

Ha nem magadnak, hanem pl. ajándékba szánod a túrát, akkor kapcsolattartásnak a Te email címedet írd be, és jelezd ezt a megjegyzés rovatban is. Jelentkezést követően felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket.

 

A megjegyzés rovatba további személyes kérdéseket-kéréseket írhatsz. Pl: vegetáriánus étkezést kérsz….., stb.

 

A jelentkezési felület kitöltését követően a JELENTKEZÉSI ADATOK ELKÜLDÉSE gombra kattintással kapjuk meg jelentkezésedet. Ezzel párhuzamosan Te is kapsz egy visszaigazoló emailt a megadott email címre. Ha Te nem kaptál visszaigazoló emailt a jelentkezésről, akkor mi sem kaptuk meg, ilyenkor ismételd meg a jelentkezést, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

 

 

Túra előtti kapcsolattartás

 

Bármilyen kérdésed merülne fel a túrával kapcsolatban e-mailen és telefonon is keress bennünket, igyekszünk mindenben tájékoztatni.

 

A túra indulása előtt 7 nappal egy körlevélben fogunk jelentkezni ismét, az adott túrára vonatkozó egyéb részletekkel. Pl: ha a vacsora esetleg nem svédasztalos, akkor milyen menüt választasz, időjárás előrejelzés alapján milyen öltözéket javaslunk…, figyelmeztetünk, hogy a fürdőruhádat ne hagyd otthon, mert a szálló wellnessében jól jön majd J, stb…